Categorieën
Producten

Teesa TSA4007 – Elektrische melkopschuimer AROMA F50 – 420 Watt – wit/roestvrijstaal

Teesa TSA4007 – Elektrische melkopschuimer AROMA F50 – 420 Watt – wit/roestvrijstaal is een fantastisch apparaat dat je in staat stelt om thuis heerlijke melkschuim te creëren. Met een vermogen van 420 watt en een strak design in de kleuren wit en roestvrijstaal is deze melkopschuimer een aanwinst voor iedere keuken. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of een andere melkdrank wilt maken, de Teesa TSA4007 zorgt voor perfect melkschuim in een handomdraai.

Productbeschrijving

De Teesa TSA4007 is een elektrische melkopschuimer die je helpt om professioneel melkschuim te maken zoals je dat in een café zou krijgen. Met een vermogen van 420 watt en een capaciteit van 250 ml kun je genoeg melkschuim maken voor meerdere kopjes koffie. De melkopschuimer heeft een strak design met een witte behuizing en roestvrijstalen accenten, waardoor hij er niet alleen goed uitziet, maar ook gemakkelijk schoon te maken is.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Vermogen: 420 watt
 • Capaciteit: 250 ml
 • Kleur: wit/roestvrijstaal
 • Materiaal: kunststof/roestvrijstaal

Afmetingen

 • Hoogte: 18,5 cm
 • Breedte: 10 cm
 • Diepte: 10 cm
 • Gewicht: 500 gram

Gebruiksgemak

De Teesa TSA4007 is zeer eenvoudig te gebruiken. Vul de melkopschuimer met de gewenste hoeveelheid melk, druk op de knop en binnen enkele minuten krijg je perfect melkschuim. De melkopschuimer heeft een automatische uitschakelfunctie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het oververhitten van de melk. Bovendien is de melkopschuimer gemakkelijk schoon te maken, dankzij de afneembare kan en het roestvrijstalen opschuimhulpstuk.

Fysieke kenmerken

 • Strak design met witte behuizing en roestvrijstalen accenten
 • Afneembare kan
 • Opschuimhulpstuk van roestvrijstaal

Andere kenmerken

 • Automatische uitschakeling
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Geschikt voor zowel warme als koude melk

Reviews

De Teesa TSA4007 heeft positieve reviews ontvangen van gebruikers. Ze prijzen de eenvoudige bediening, het mooie design en het feit dat de melkopschuimer gemakkelijk schoon te maken is. Ook zijn gebruikers tevreden over de kwaliteit van het melkschuim dat de Teesa TSA4007 produceert. Het apparaat wordt beschouwd als een goede investering voor koffieliefhebbers die graag thuis willen genieten van professioneel melkschuim.

Conclusie

De Teesa TSA4007 – Elektrische melkopschuimer AROMA F50 – 420 Watt – wit/roestvrijstaal is een geweldige aanvulling voor elke keuken. Met zijn krachtige vermogen, eenvoudige bediening en strakke design zorgt deze melkopschuimer ervoor dat je thuis kunt genieten van heerlijk melkschuim. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of een andere melkdrank wilt maken, met de Teesa TSA4007 maak je het perfecte melkschuim in een handomdraai.

Veelgestelde vragen

Q: Hoe lang duurt het om melkschuim te maken?

A: Het maken van melkschuim duurt meestal enkele minuten, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid en de temperatuur van de melk.

Q: Kan ik de melkopschuimer ook gebruiken voor koude melkdranken?

A: Ja, de Teesa TSA4007 is geschikt voor zowel warme als koude melkdranken.

Q: Hoe maak ik de melkopschuimer schoon?

A: De melkopschuimer heeft een afneembare kan en een roestvrijstalen opschuimhulpstuk, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt de onderdelen met de hand afwassen of in de vaatwasser reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *