Categorie├źn
Producten

Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer – Zwart

Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer – Zwart

Faq

Wat is de Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer?

De Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer is een apparaat waarmee u melk kunt opschuimen voor heerlijke cappuccino’s, latte macchiato’s en andere koffiespecialiteiten. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en levert snel en probleemloos schuim van hoge kwaliteit.

Hoe werkt de Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer?

De Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer werkt door melk te verwarmen en vervolgens op te schuimen met behulp van een roestvrijstalen opschuimklopper. Het apparaat heeft verschillende standen, zodat u de dikte en hoeveelheid schuim kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Kan ik ook koude melk opschuimen met de Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer?

Ja, de Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer kan ook koude melk opschuimen. Hiervoor dient u het apparaat in te schakelen en de knop voor koud schuim te selecteren.

Productomschrijving

De Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer is een uitstekende keuze voor iedereen die graag koffiespecialiteiten maakt met perfect schuim. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en levert snel en probleemloos schuim van hoge kwaliteit. De Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer heeft een strak, modern ontwerp dat goed past bij elke keukeninrichting.

Algemene Kenmerken:

– Geschikt voor het opschuimen van warme en koude melk
– Roestvrijstalen opschuimklopper voor perfect schuim
– Gemakkelijk in gebruik
– Automatische uitschakeling

Specificaties:

Algemene Kenmerken:

– Merk: Philips
– Type: CA6500/60
– Kleur: Zwart
– Materiaal: Kunststof

Afmetingen:

– Hoogte: 20,2 cm
– Breedte: 11,0 cm
– Diepte: 16,9 cm
– Gewicht: 1,30 kg

Gebruiksgemak:

– Vaatwasserbestendig
– Afneembare deksel
– Snoerloos
– Antislipvoetjes

Fysieke Kenmerken:

– Vermogen: 500 watt
– Capaciteit: 120 ml
– Materiaal opschuimklopper: Roestvrij staal

Andere Kenmerken:

– Inhoud verpakking: Melkopschuimer, handleiding
– Garantie: 2 jaar

Recensies

“Geweldig apparaat voor heerlijk schuim!”

Ik ben erg blij met mijn Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en levert snel en probleemloos schuim van hoge kwaliteit. Ik gebruik het apparaat dagelijks en geniet nu van mijn eigen heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s.

“Perfecte schuimlaag voor mijn koffie”

De Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer is een geweldig apparaat. Het is gemakkelijk in gebruik en levert snel en probleemloos schuim van hoge kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn aankoop en geniet nu van mijn eigen perfecte schuimlaag voor mijn koffie.

Conclusie

De Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer is een uitstekende keuze voor iedereen die graag koffiespecialiteiten maakt met perfect schuim. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en levert snel en probleemloos schuim van hoge kwaliteit. De Philips Senseo CA6500/60 Melkopschuimer heeft een strak, modern ontwerp dat goed past bij elke keukeninrichting. Met dit apparaat kunt u genieten van heerlijke cappuccino’s, latte macchiato’s en andere koffiespecialiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *