Categorie├źn
Producten

Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer electrisch – Zwart – 500W

De Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer elektrisch – Zwart – 500W is een geweldige toevoeging aan je keukenapparatuur. Met deze melkopschuimer kun je in een handomdraai perfect opgeschuimde melk maken voor je favoriete koffiedranken. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of een gewone kop koffie met melk wilt, deze melkopschuimer zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijk romige melklaag op je koffie.

Productomschrijving

De Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer elektrisch – Zwart – 500W is een elektrische melkopschuimer die een professioneel resultaat levert. Hij heeft een vermogen van 500W en kan zowel warme als koude melk opschuimen. Dankzij de speciale melkopschuimmethode, waarbij lucht en melk worden gemengd, krijg je een perfecte melkschuimlaag. De melkopschuimer heeft een capaciteit van 120 ml voor melkschuim en 240 ml voor warme melk. De melkschuimlaag is niet alleen heerlijk romig, maar ook stevig genoeg om latte art te maken.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Vermogen: 500W
 • Capaciteit melkschuim: 120 ml
 • Capaciteit warme melk: 240 ml
 • Opwarmtijd: 120 seconden
 • Kleur: Zwart

Afmetingen

 • Hoogte: 21 cm
 • Breedte: 15 cm
 • Diepte: 15 cm

Gebruiksgemak

De Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer elektrisch – Zwart – 500W is zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat heeft een eenvoudige bediening met een enkele knop. Je kunt eenvoudig melk toevoegen en de gewenste instelling selecteren. De melkopschuimer schakelt automatisch uit wanneer het melkschuim klaar is. Het deksel en de melkkan zijn afneembaar en vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken zeer gemakkelijk maakt.

Fysieke kenmerken

 • Materiaal behuizing: Kunststof
 • Materiaal melkkan: RVS
 • Antislipvoetjes: Ja

Overige functies

 • Indicatielampje: Ja
 • Automatische uitschakeling: Ja
 • Opslagruimte voor snoer: Ja

Reviews

Veel gebruikers zijn zeer tevreden over de Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer elektrisch – Zwart – 500W. Ze prijzen de eenvoudige bediening, de snelle opwarmtijd en het feit dat zowel warme als koude melk kan worden opgeschuimd. De melkschuimlaag is stevig en romig, precies zoals ze het willen. Sommige gebruikers merken op dat de melkopschuimer een beetje lawaai maakt tijdens het opschuimen, maar dit wordt over het algemeen niet als storend ervaren.

Conclusie

De Philips Senseo CA6500/60 – Melkopschuimer elektrisch – Zwart – 500W is een uitstekende keuze voor liefhebbers van koffiedranken met melkschuim. Met zijn eenvoudige bediening, snelle opwarmtijd en professioneel resultaat biedt deze melkopschuimer alles wat je nodig hebt voor een perfecte kop koffie. Geniet van de romige melklaag op je favoriete drankjes en maak indruk op je gasten met zelfgemaakte latte art.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik de melkopschuimer schoon?

De melkopschuimer kan eenvoudig worden schoongemaakt door het deksel en de melkkan af te nemen en deze met warm water en afwasmiddel te reinigen. Beide onderdelen zijn ook vaatwasmachinebestendig.

Kan ik alleen melk opschuimen met deze melkopschuimer?

Nee, je kunt ook warme melk verwarmen zonder deze op te schuimen. De melkopschuimer heeft een aparte instelling voor het verwarmen van melk.

Is de melkopschuimer veilig in gebruik?

Ja, de melkopschuimer is voorzien van een automatische uitschakelfunctie, waardoor het apparaat zichzelf uitschakelt wanneer het melkschuim klaar is. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *