Categorieën
Producten

Lacor – 69396 – Elektrische Melkopschuimer

De Lacor – 69396 – Elektrische Melkopschuimer is een fantastisch product dat je in staat stelt om thuis heerlijke melkschuim te maken. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of een andere koffiespecialiteit wilt bereiden, deze melkopschuimer is de perfecte aanvulling voor jouw keuken.

Functies

Algemene kenmerken:

 • De elektrische melkopschuimer van Lacor heeft een vermogen van 500 watt en is voorzien van een roestvrijstalen behuizing.
 • Met een capaciteit van 250 ml kun je genoeg melk opschuimen voor meerdere kopjes koffie.
 • Het apparaat heeft een snel opwarmtijd van slechts 2 minuten, waardoor je snel kunt genieten van je koffie.

Dimensies:

 • De melkopschuimer heeft een compact formaat van 15 x 10 x 18 cm, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt op je aanrecht.
 • Het gewicht van de melkopschuimer is slechts 500 gram, waardoor hij ook gemakkelijk mee te nemen is op reis.

Gebruiksgemak:

 • De Lacor melkopschuimer is zeer eenvoudig te bedienen met één druk op de knop.
 • Het apparaat is voorzien van een automatische uitschakelfunctie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vergeten uit te zetten.
 • De melkopschuimer is ook gemakkelijk schoon te maken, aangezien de opschuimkan afneembaar is en geschikt is voor de vaatwasser.

Fysieke kenmerken:

 • De melkopschuimer heeft een strak en modern ontwerp dat past bij elke keukenstijl.
 • Het apparaat is voorzien van een handige schenktuit, waardoor je gemakkelijk het melkschuim kunt verdelen over je koffie.

Overige functies:

 • De melkopschuimer kan niet alleen melk opschuimen, maar ook melk verwarmen voor bijvoorbeeld een warme chocolademelk.
 • Het apparaat is voorzien van een antislipbodem, zodat hij stevig op het aanrecht blijft staan tijdens gebruik.

Reviews

De Lacor – 69396 – Elektrische Melkopschuimer heeft veel positieve reviews ontvangen van tevreden gebruikers. Ze zijn vooral enthousiast over de snelheid en het gebruiksgemak van het apparaat. Daarnaast wordt de goede kwaliteit en duurzaamheid van de melkopschuimer vaak genoemd.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een elektrische melkopschuimer van hoge kwaliteit, dan is de Lacor – 69396 – Elektrische Melkopschuimer een uitstekende keuze. Met zijn krachtige vermogen, compacte formaat en gebruiksgemak is dit de ideale tool om thuis professioneel melkschuim te creëren. Bestel vandaag nog en geniet van de lekkerste koffievariaties in je eigen keuken!

Veelgestelde vragen

Q: Hoe lang duurt het om melk op te schuimen?

A: De Lacor – 69396 – Elektrische Melkopschuimer heeft een opwarmtijd van slechts 2 minuten, waardoor je snel kunt genieten van je melkschuim.

Q: Is de opschuimkan vaatwasserbestendig?

A: Ja, de opschuimkan van de melkopschuimer is afneembaar en geschikt voor de vaatwasser, waardoor het schoonmaken heel eenvoudig is.

Q: Kan ik ook warme melk verwarmen met deze melkopschuimer?

A: Ja, de Lacor – 69396 – Elektrische Melkopschuimer kan niet alleen melk opschuimen, maar ook melk verwarmen voor bijvoorbeeld warme chocolademelk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *