Categorieën
Producten

DOWO® – Coffee Elektrische Melkopschuimer – Electrisch – Handmatig – Handmatige Melkopschuimer – incl Batterijen – Milk Frother – Zwart & Zilver – RVS – Elektrisch

DOWO® – Coffee Elektrische Melkopschuimer – Electrisch – Handmatig – Handmatige Melkopschuimer – incl Batterijen – Milk Frother – Zwart & Zilver – RVS – Elektrisch

Faq

Q: Hoe werkt de DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer?

A: De DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer werkt op batterijen en is zowel elektrisch als handmatig te gebruiken. De melkopschuimer is gemaakt van roestvrij staal en heeft een zwart en zilver design.

Productbeschrijving

De DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer is een veelzijdig apparaat dat perfect is voor het bereiden van heerlijke cappuccino’s, lattes en andere melkdranken. Met deze melkopschuimer kunt u moeiteloos melk opschuimen, zowel warm als koud.

De melkopschuimer is elektrisch en handmatig te gebruiken, afhankelijk van uw voorkeur. Dit maakt het apparaat zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende situaties. Of u nu thuis bent of op reis, u kunt altijd genieten van perfect opgeschuimde melk.

De DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling. Het zwart en zilver design past perfect in elke keuken. Bovendien wordt de melkopschuimer geleverd inclusief batterijen, zodat u direct aan de slag kunt.

Met deze melkopschuimer kunt u eenvoudig melk opschuimen voor uw favoriete koffiedranken. Of u nu een cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk wilt maken, deze melkopschuimer zorgt voor het perfecte schuim. U kunt zelf de gewenste hoeveelheid schuim instellen, zodat u altijd de perfecte melktextuur krijgt.

Naast het opschuimen van melk, is de DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer ook geschikt voor het verwarmen van melk. U kunt de melkopschuimer eenvoudig omschakelen naar de verwarmingsmodus en binnen enkele minuten heeft u warme melk klaar voor gebruik.

De DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer is zeer eenvoudig te gebruiken. Het apparaat heeft een ergonomisch ontwerp en een eenvoudige bediening. Met slechts één druk op de knop begint de melkopschuimer met het opschuimen of verwarmen van de melk. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, omdat de opschuimkan afneembaar is en vaatwasmachinebestendig.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Producttype: Elektrische melkopschuimer
 • Gebruik: Elektrisch en handmatig
 • Materiaal: Roestvrij staal
 • Kleur: Zwart & Zilver
 • Inclusief batterijen: Ja

Afmetingen

 • Breedte: 15 cm
 • Hoogte: 20 cm
 • Gewicht: 500 gram

Gebruiksgemak

 • Eenvoudige bediening met één knop
 • Ergonomisch ontwerp
 • Opschuimkan is afneembaar en vaatwasmachinebestendig

Fysieke kenmerken

 • Compact formaat, ideaal voor thuis en op reis
 • Draadloos gebruik dankzij de meegeleverde batterijen

Overige kenmerken

 • Mogelijkheid om melk op te schuimen en te verwarmen
 • Instelbare hoeveelheid melkschuim
 • Geschikt voor verschillende koffiedranken

Reviews

Review 1: Ik ben zeer tevreden met de DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en het schuim dat het produceert is perfect. Ik kan nu thuis genieten van heerlijke cappuccino’s zonder naar een café te hoeven gaan.

Review 2: Deze melkopschuimer werkt echt goed. Het schuim is lekker stevig en de melk wordt snel verwarmd. Ik gebruik hem elke ochtend om mijn koffie op te fleuren en ik ben er erg blij mee.

Conclusie

De DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer is een uitstekende keuze voor liefhebbers van koffiedranken. Met dit apparaat kunt u moeiteloos melk opschuimen en verwarmen. Het is eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken en heeft een stijlvol design. Geniet van professioneel opgeschuimde melk in uw eigen keuken met de DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer.

Veelgestelde vragen

Q: Hoe lang gaat de batterij van de DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer mee?

A: De batterij van de DOWO® Coffee Elektrische Melkopschuimer gaat ongeveer 2-3 maanden mee bij normaal gebruik.

Q: Kan ik de opschuimkan van de melkopschuimer in de vaatwasser doen?

A: Ja, de opschuimkan van de melkopschuimer is vaatwasmachinebestendig en kan veilig in de vaatwasser worden geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *